Sunday, May 8, 2011

Aku Tak Suka

dear guys,
aku tak fahamlah dengan pe'el korang. suka sangat bg ayt cliche
seperti;
"saya rindu kat awak"
"saya suka awak"
"i cant live without u"
"syg awak sampai mati"
"i love u", "143"
belum lagi ayt cliche style 80-an
"lautan api sanggup ku renangi kerana mu"
"awaklah dihati sy selamanya"
"saya sangat mencintaimu sayang. tak mungkin saya akan melupakanmu sayang"
"kaulah cinta awal dan akhirku"
wei tolonglah rasa nak muntah darah & nanah lah jugak bila baca and dengar
then ade pulak yg gunakan ayt2 cliche ni saja2 sakat kawan
"wei rindu lah kat ko"
&what-so-ever. fahamilah bahawa hati perempuan ni lemah. cair bila dgr ayt2 mcm tu. pastu bila perempuan tu fall in love kat ko barulah nak tepis2 dgn ayt
"kita kawan je lah. janganlah over"
let me think sapa yg over. ko yg g ckp rindu syg segala. pastu ckp perempuan 2 pulak over. sapa suruh bg harapan with ur words & actions tu..haila3x..
mudah betul LELAKI menutur kata2 mcm tu. murah je ayt2 seperti itu untuk kaum Adam ni ek? bila diorg fall in love betul2 pada seorang perempuan & ckp all those words again mcm dah tak ada nilai coz dengan kawan kau yang kau main2 & sakat pon kau cakap mcm 2. untuk true love kau pon kau ckp exactly the same thing. siapa nak percaya?
sbb tu bila aku dgr ayt2 cliche tu mcm ssh je nak percaya. aku adalah anti-cliche.
ayat mcm tu dah tak lut dah kat haty aku. nak salah kan sapa. aku??
or lelaki2 durjana(stranger) yang suka tutur ayt2 cliche ni & senang2 mintak couple & konon nak berkenalan
atau syarahan BADAR & my BRO yg buat aku anti-couple & benci couple
atau bekas EX(5 org saja) yg telah menyakiti & disakiti oleh aku..
atau disebabkan status S aku ni..ADE KENA MENGENA KE?
well? i dont know & i dont have the answer.

2 comments:

nurr said...

ko ni knp?
lelaki mne kah itu?
haha..

Si Nanad said...

hahaha
lelaki mana2 lah
aku bengang dgn mamat yg kt fb
x kenal pon tetiba je nk kenal ar
mintak couple la..ps2 bg ayt2 cliche
ngee!