Saturday, July 23, 2011

Bila dah suka.Berlaku pada anda?

  • tiada alasan kenapa anda sangat menyayangi dia, kerana anda sendiri tiada jawapan utk itu
  • walaupun anda tahu yang dia ada kekasih tetapi anda masih ingin berkawan dengannya. scandal pon jadilah, sbb dah syg
  • yang ni important! sbb anda selalunya takkan kirim SMS kat dia seperti sayang awk atau i love you tetapi anda akn bagi SMS sprti Take Care, Morning & etc sebenarnya mbawa maksud yang dia sangat dihargai
  • anda selalunya akan ingat setiap kejadian time korang together, walaupon dia tak sedar pon wujud ke kejadian tu
  • anda akan ingat setiap kata-katanya yang bg anda kata-katanya saat itu adalah penting tp dia sendiri lupa/tak sedar dia pernah ke cakap macam tu
  • anda minat apa yang dia minat, seperti lagu & warna
  • anda akn memberikan something yg bagi nya biasa je, tp bg anda ianya sangatlah Special, mungkin ada memberi makna disebaliknya
  • anda lagi suka SMS dari menelefon. dan jika ada pon anda mungkin akan terdiam seketika tyme bercakap melalui telefon
  • kalau boleh anda nak all the tyme dengan dia
  • jika suatu hari nanti, dia akn ke tempat lain, anda akan bg kata-kata seperti Jaga Diri because anda takut dia berubah jadi Voldemort/ Dark Vader
  • Dalam hati always takut kehilangannya
  • kadang-kadang bila anda rindu dia & anda akan kirim SMS yg bg anda buat dia rimas & bila dia reply SMS tak seperti yg diharapkan anda akan mintak maap kepadanya because anda anggap dia rimas padahal tak
  • jika dia mintak ajar something anda akan ajar eventhough anda busy time tu tp kerana nak bersamanya anda sanggup
  • sebahagian besar Inbox adalah SMS daripadanya walaupun SMS itu berzaman dah
  • anda takkan paksa dia bgtau sbb & alasan kepada setiap tindakannya, eventhough anda nak tau sangat-sangat kenapa dia buat mcm tu.

2 comments:

nurr said...

ececechhh..nad..haha

Si Nanad said...

apa ecehhh ny mak cik oi! :) :p